EDREMİT'TE RAMAZAN EĞLENCELERİ 2014”

EDREMİT

Edremit ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen Ramazan Eğlenceleri 2014” etkinlikleri Bey oba Mahallesinden başlatıldı ve diğer mahallelerde de devam edeceği açıklandı.

Edremit ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ramazan Eğlenceleri 2014’ Etkinlikleri ilçenin en küçük mahallesi olan Beyoba Mahallesi’nden başladı.

Ramazan ayı boyunca Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Ramazan Eğlenceleri 2014’etkinliklerinde Karagöz ile Hacivat, Keloğlan skeçleri, illüzyon gösterisi, Ortaoyunu, Tuzsuz Deli Bekir, Aşuk ile Maşuk gösterisi ve Palyaço ile diğer animasyonlar Beyoba Mahallesi’nde başarı ile sergilendi.

‘Ramazan Eğlenceleri 2014’ etkinlikleri programının sonunda mahalle sakinlerini selamlayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, bu yıl ilkini yaptıkları etkinliklerin önümüzde ki yıl daha etkin ve katılımcı bir gösteri alacağını ifade ederek Ramazan ayını kutladı ve etkinliklere özellikle çocuklar ile bayanların yoğun ilgi gösterdi.

Beyoba Mahallesi’nden başlatılan ‘Ramazan Eğlenceleri 2014’etkinlikleri sırası ile Dereli ve Çıkrıkçı Mahallelerinde yanı sıra diğer mahallelerde de devam edeceği açıklandı. ENVER DOLGUN



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı